Stress

 

stress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mangler du ro i hverdagen? Er du konstant i gang med aktiviteter, der kræver din fulde opmærksomhed?

Det kan både være arbejde, men også sport, hobby, børn mv. der holder dig beskæftiget.

Falder du i søvn, så snart du lægger hovedet på puden om aftenen, og sover til næste morgen? I så fald er du heldig, og du kan nok sagtens klare næste dags lige så krævende program.

Men hvis du ligger i timevis og ikke kan falde i søvn, fordi din hjerne er fyldt med tanker, der ikke vil give slip, så vil du højst sandsynligt på et tidspunkt blive ramt af stress.

Hvis du gerne vil undgå stress, er det vigtigt, at du prioriterer dit velbefindende højt. Giv dig selv lov til at lave ingenting i en periode hver dag. Gør noget for din psyke. F.eks. ved at sætte dig og lytte til musik. Vel at mærke uden at sidde med mobilen eller pc’en samtidigt. Giv dit hoved lidt ro. Meditér, gå en lang tur, eller evt. en cykeltur.

Hvis du har svært ved at give slip i tankerne, kan en healingsmassage måske hjælpe. En healingsmassage giver ro og velvære til både krop og sind. Forkæl dig selv med denne massage en gang om måneden, og du vil opdage, at du bliver i stand til at slappe mere og mere af for hver gang.

Healingsmassage er en dybdegående massage, der varer ca. 1 ½ time.