Billede1

Depression

depression

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er ikke let at være glad hele tiden. En gang imellem opstår der situationer, der gør os kede af det. Hvis vi ofte befinder os uoverskuelige situationer, og ikke har aktiviteter, der kan gøre os glade igen, kan vi risikere at få en depression.

Og når vi først er kommet langt ud i en depression, kan vi ikke overskue at komme tilbage igen, og depression gør os så syge at vi må stoppe alle aktiviteter og søge læge. Mange begraver sig under dynen, og kan ligge der i hele dage. At sove føles, som det eneste, der er til at holde ud.

Det er vigtigt at have aktiviteter, der bringer smil og grin frem. Det er vigtigt at have det godt med sig selv og det man foretager sig. Hvis alt kun er irriterende pligter, bliver vi ofte også ubehagelige at være sammen med, fordi vi så kun ser negative sider af vores liv.

Så giv dig selv en pause i hverdagen. Indfør et tidsrum i løbet af dagen, som kun er til dig. Gør noget behageligt. Gå en tur, læs en bog, lav havearbejde, leg med dit barn, men undgå tv/mobil/computer.

En healingsmassage kan også give dig ro og velvære og få dig til at slappe af og mærke din krop. Få også samtidig en snak om, hvordan du kan planlægge din dag.