Healingsmassage

Har du ikke lyst til at gå til lægen eller har lægen ikke kunnet hjælpe, er det måske enmassage idé at prøve en alternativ behandling.

Har du smerter/uro i kroppen – lider du af nedtrykthed eller depression – er du stresset – eller har du bare lyst til at gøre noget godt for dig selv. Så prøv en healingsmassage.

Behandlingen giver dyb afspænding og langt de fleste føler sig rigtig godt tilpas og meget afslappede efter behandlingen. Nogle falder i søvn under behandlingen pga. den dybe afspænding. Man kan godt blive træt efter massagen, så det er bedst , hvis man har mulig for at hvile/slappe af de første par timer efter behandlingen. Det er også godt at drikke et par glas vand efter massagen, for at få skyllet affaldsstoffer ud af kroppen.

Massagen og healingen gør  f.eks.  at ømme muskler varmes op og får musklen til at slippe spændingerne, så smerten forsvinder. Når man har smerter, prøver man at undgå at bruge musklen, hvilket gør at man ofte spænder andre steder i kroppen.

Helkropsmassagen giver netop afspænding af hele kroppen på en gang. Hvis man har svært ved at ligge på ryggen pga. af smerter i lænden understøttes med knæpuder og lignende, så stillingen føles behagelig.

Healingsmassagen er en meget blid og afslappende massageform. Massagen er en helkropsmassage, der  giver en følelese af helhed.

Massagen kan derfor med fordel også bruges som wellness massage. Selvom man ikke har smerter, kan det være dejligt at føle den afslappethed massagen giver. Nogle fortæller efter massagen, at det føles som at blive født på ny.

Ubalancer et sted i kroppen, kan giver smerter eller ubehag et andet sted i kroppen. Massagen udføres med lange blide strøg og med en mandelolie tilsat nogle dråber æterisk olie.

Jeg kommer  hjem til dig. Så slipper du for transport, og kan lettere slappe af efter massagen.

Jeg medbringer briks og du sørger for 2 lagner og et håndklæde.

Pris for kørsel er 1 kr. pr. km. Der beregnes ikke kørsel, hvis der er under 10 km.

Healing med ENAGI krystaller

En ENAGI krystal er en flurit, der er blevet ladet med et elektromagnetisk felt af Zero Point energi, dvs. den
er blevet ledende af universel livsenergi.

Der bruges 7 poser som hver indeholder en flurit og 12 krystaller. Poserne lægges på de 7 chakraer.

En ENAGI Krystal udsender en kraftig energi og kan give kraftige reaktioner. Derfor bruges 12 andre krystaller til at gøre effekten mere behagelig, direkte brugbar og optimal for kroppen.

Læs om krystallerne hos ENAGI20170118_190726

Samtidig med krystallerne behandles der med almindelig healing og/eller healingsmassage.

At ligge med krystallerne på giver afspænding af kroppen og en afbalancering af chakraerne.

 

Uddannelse

  • Hjertehealer uddannelse på kursuscenteret Den gyldne Cirkel.
  • Grundkursus og videregående kurser i healingsmassage på kursuscenteret Kilden, som tilsammen giver uddannnelse som afspændingsmassør.
  • Overbygning i healingsmassage og samtaleterapi på Kilden.
  • Specialerne: Coaching, NLP og terapeutisk yoga samt Spektralhealing og drømme, på Kilden
  • Eksamineret samtaleterapeut og healingsmassør  på Kilden juni 2018.
  • RAB-godkendt juni 2018.

 

Massage for pensionister

Jeg er uddannet Social-og sundhedshjælper, og her derfor god erfaring i at hjælpe den ældre del af befolkningen. Hvis man ikke har mulighed for at ligge på en massagebriks, kan jeg give massage i plejeseng.

Mange ældre har spændinger i kroppen fordi de ikke længere bevæger sig særlig meget, og nogle kan ikke vende sig når de sover. Derfor vil en massage hjælpe med at holde kroppen bevægelig og smidig, samtidig med at massagen giver en god kontakt til kroppen og virker behagelig og afslappende.

Bestil tid på81 44 13 56mp@varmehænderfalster.dk