Healingsmassage

DSC_0326Healingsmassage er meget mere end fysisk massage. Kroppen giver af og til smerter, men lægger du også mærke til når psyken er i ubalance? Ofte reagerer vi først, når kroppen siger så kraftigt fra, at vi måske næsten ikke kan bevæge os, eller måske ligefrem ikke kan få luft. Det er vigtigt at lytte til kroppens signaler så tidligt som muligt.

Går du f.eks. rundt med en følelse af, at du ikke kan nå alle de ting, du gerne vil, eller når du aldrig de ting, der giver dig glæde, fordi du har for travlt med alle mulige nødvendige gøremål. Er der problemer på dit arbejde, eller er du egentlig ikke særlig glad for det du laver, men kun gør det for at tjene penge. Det kan også være, at det er ved at gå ud over parforholdet. Måske kører din hjerne på højtryk i et forsøg på at holde sammen på dig selv.

Disse psykiske belastninger vil på et eller andet tidspunkt sætte sig som en fysisk smerte, hvis du ikke gør noget ved det.

En samtale og en healingsmassage kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der gør dig glad og veltilpas.

Behandlingen giver dyb afspænding og langt de fleste føler sig rigtig godt tilpas og meget afslappede efter behandlingen. Nogle falder i søvn under behandlingen pga. den dybe afspænding.  Det er bedst, hvis du har mulig for at hvile/slappe af de første par timer efter behandlingen, for du kan godt blive træt efter massagen. Det er også godt at drikke et par glas vand efter massagen, for at få skyllet affaldsstoffer ud af kroppen.

Massagen og healingen gør f.eks. at musklerne giver slip på spændingerne, så smerten forsvinder. Når man har smerter, prøver man at undgå at bruge musklen, hvilket gør at man ofte spænder andre steder i kroppen.

Helkropsmassagen giver netop afspænding af hele kroppen på en gang.

Hvis man har svært ved at ligge på ryggen pga. af smerter i lænden understøttes med knæpuder og lignende, så stillingen føles behagelig.

Healingsmassagen er en meget blid og afslappende massageform, der giver en følelse af helhed.

Massagen kan derfor med fordel også bruges som wellness massage. Selvom man ikke har smerter og andre ubehag, kan det være dejligt at føle den afslappethed massagen giver. Nogle fortæller efter massagen, at det føles som at blive født på ny.

Smerter skal ofte behandles et andet sted end lige der, hvor det gør ondt. For ubalancer et sted i kroppen, kan giver smerter eller ubehag et helt andet sted i kroppen. Derfor giver det mening at massere hele kroppen.

Massagen udføres med lange blide strøg og med en mandelolie som evt. er tilsat nogle dråber æterisk olie, så duften også er med til at give velvære.

Jeg kommer  hjem til dig. Så slipper du for transport, og kan lettere slappe af efter massagen.DSC_0354

Jeg medbringer briks og du sørger for 2 lagner og et håndklæde.

Pris for kørsel er 2 kr. pr. km. (i Guldborgsund kommune).    Der beregnes ikke kørsel, hvis der er under 10 km.

Uddannelse

  • Hjertehealer uddannelse (på kursuscenteret Den gyldne Cirkel).
  • Grundkursus og videregående kurser i healingsmassage på kursuscenteret Kilden, som tilsammen giver uddannnelse som afspændingsmassør.
  • Overbygning i healingsmassage og samtaleterapi (på Kilden).
  • Specialerne: Coaching, NLP og terapeutisk yoga samt Spektralhealing og drømme (på Kilden).
  • Eksamineret samtaleterapeut og healingsmassør  (på Kilden juni 2018).
  • RAB-godkendt juni 2018.
  • Efteruddannelse: Spirituel terapi, juni 2023.

 

Massage for pensionister

Jeg er uddannet Social-og sundhedshjælper, og her derfor god erfaring i at hjælpe den ældre del af befolkningen. Hvis man ikke har mulighed for at ligge på en massagebriks, kan jeg give massage i plejeseng.

Mange ældre har spændinger i kroppen fordi de ikke længere bevæger sig særlig meget, og nogle kan ikke vende sig når de sover. Derfor vil en massage hjælpe med at holde kroppen bevægelig og smidig, samtidig med at massagen giver en god kontakt til kroppen og virker behagelig og afslappende.